subaruLink Youtube
daveFRIENDS

Deze GT Turbo van een klant is door ons compleet aangepakt. Aan de voorzijde is de bumper verfraaid met een P1 lipspoiler, heldere knipperlichten en een sportieve grille. Dorpels en spiegels zijn in de kleur van de carrosserie gespoten, evenals de dikke achterspoiler. Een roofscoop en Tecnomagnesio Detroit F1 velgen maken het beeld compleet, en natuurlijk het Scoobysport rvs uitlaatsysteem.


wesleyWesley heeft een paar prachtige foto’s gestuurd van zijn WRX waar hij superzuinig op is.

De zilverkleurige bugeye, die getuned is naar 275pk, is onder andere voorzien van een hoge achterspoiler, meegespoten skirts en 18 inch lichtmetalen velgen.

Voor de winter ligt nog een setje 17 inch klaar.

Verder is de auto verlaagd en voorzien van Brembo remmen, helemaal klaar voor het circuit, een uitdaging die Wesley enorm aanspreekt.


edwinEdwin, een vaste klant, heeft veel geinvesteerd in zijn Impreza WRX. Het resultaat mag er dan ook zijn, een prachtige auto met een gedistingeerd uiterlijk.


De eigenaar van deze WRX heeft gekozen voor een stijlvolle aanpak.

Door alle stickers in dezelfde kleur als de velgen uit te voeren ontstaat een mooi geheel.

Samen met de ScoobySport koplampen, achtervleugel, uitlaatlijn en spatlappen is deze WRX zeker de naam ScoobySport waardig !


ringDe eigenaar van deze Impreza WRX heeft zijn auto net opgehaald bij ons en gelijk meegenomen naar de Nürburgring voor een vuurdoop.


albertDe eigenaar van deze WRX weet van wanten en is regelmatig op circuits te vinden in binnen- en buitenland.

De wagen is door ons volledig aangepast, met onder andere een open Scoobysport uitlaatlijn, en het Leda B onderstel, remmen aanpast, ecu aangepast, koppeling aangepast, turbo aangepast etc etc.