subaruLink Youtube
REMMEN

ScoobySport adviseert altijd om de best mogelijke remmen te monteren, om zodoende het meeste uit de Impreza te halen. Veel mensen willen het meeste vermogen uit de motor halen, en denken daarbij niet aan het onderstel of remmen.

Zonder volledige beheersing van de auto, is het niet mogelijk om de krachten van de standaard auto volledig te benutten, laat staan een nog sterkere motor.

ScoobySport werkt samen met meerdere bedrijven, om er zeker van te zijn dat de oplossingen die we bieden, daadwerkelijk de beste zijn.


WinmaX     Japanse stopkracht!

                               

Veel mensen zullen nooit op een circuit rijden, maar worden wel snel geconfronteerd met de beperkingen van de standaard remmen bij Streetsport gebruik.

Door de samenwerking met WinmaX ( Japanse kwaliteit ), remblokken producent, heeft ScoobySport de beste WinmaX remblokken weten te combineren met  groep N schijven.

De schijven kunnen zijn gegroefd en of gehard en geven een betere prestatie, waardoor ze niet mogen worden gebruikt in de groep N.

Vandaar de naam groep N+. Deze optie biedt een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de standaard remmen.

Naast de raceremblokken is een remschijf natuurlijk ook heel belangrijk voor het optimaal functioneren van een remsysteem. Koeling is de meest belangrijke reden waarom diverse remoplossingen slagen of falen. Een eenvoudige aanpassing in de remschijf kan temperatuurverschillen van 200 graden Celcius of meer laten ontstaan. WinmaX biedt voor zowel het racecircuit als voor op straat diverse oplossingen. Het assortiment raceremschijven  bestaat uit verschillende type remschijven.

Het eerste type zijn geperforeerde remschijven. Deze remschijven creëren, door de perforaties op het remoppervlakte van de remschijf, extra koeling en de ontstane gassen ( het fading effect) kunnen via deze openingen weg.
Het tweede type remschijven zijn gegroefde remschijven. Deze remschijven hebben diverse groeven lopen over het remoppervlakte van de remschijf, met als voorname werking, het afvoeren van gassen en remstof. Deze remschijven zullen niet het gewenste resultaat aan extra koeling geven.

Bel of kom langs voor een advies gesprek met meer stopkracht, en wij laten u zien wat Scoobysport voor u kan betekenen.


goodridgeGOODRIDGE STALEN REMLEIDINGEN

Om de effectiviteit van je remmen verder te verbeteren, adviseren we stalen remleidingen te monteren en een niet hygroscopische remvloeistof toe te passen.

Hierdoor wordt het signaal van het rempedaal optimaal doorgegeven aan de remklauw, en ontstaat een goed gevoel en meer remnauwkeurigheid.

Onze remleidingen worden geproduceerd door Goodridge.

Race remvloeistof is ontworpen om minimaal 24 maanden mee te gaan in ons natte klimaat, en heeft een hoger kookpunt dan alle bekende DOT 4.0 vloeistoffen.


ap6potAP 6 POT 330MM BRAKE KIT

Je gaat het circuit op, hebt genoeg vermogen, je hebt je vering uitgebalanceerd en je hebt een stel goede 17″ velgen.

Je wilt de krachtigste remmenset die er is. De remkracht van AP’s nieuwe 6 pots set is ongelooflijk !!. Het is zelfs zo goed dat je eigenlijk 17″ slicks nodig hebt om deze remmen volledig te benutten. In onze test hebben we een afremkracht van 2km/h per meter gemeten. Dat is ongehoord !!.
Vergeet “fading”, het bestaat gewoon niet met deze set.

Toen we de Scoobysport Impreza Gtt circuit wagen gingen opbouwen, wilde AP erbij betrokken worden. We wilden de krachtigste remmen, en AP wilde onderzoek doen onder extreme omstandigheden. De resultaten waren uitermate bevredigend. AP’s nieuwe 6 pot remklauwen set is ongelooflijk.

De remkracht is zo extreem dat je er zelfs als rijder aan moet wennen. Voor passagiers is het gewoon angstaanjagend. Je kunt zo laat remmen dat ze dan het voetbord al vertrapt hebben.