subaruLink Youtube

achterspoiler2SCOOBYSPORT ACHTERSPOILER

Het ontwerp van de WRX heeft al vaak de ogen doen fronzen, en de standaard achterspoiler benadrukt niet het rallykarakter van de Subaru Impreza. De ScoobySport achterspoiler is een spoiler met carbonfiber vleugel, die geplaatst is op het aerodynamisch optimale punt om de natuurlijke lift van de auto te compenseren. De positie van de vleugel heeft bovendien als voordeel dat het zicht naar achteren niet wordt belemmerd. De voordelen zijn gelijk merkbaar en de stabiliteit bij hoge snelheid is aanzienlijk verbeterd.

De spoiler wordt geleverd zonder remlicht, aangezien gebruik wordt gemaakt van het derde remlicht van de standaard Subaru spoiler. Deze wordt geplaatst net onder de vleugel, de beste plek om achteropkomend verkeer te waarschuwen. Het remlicht is zo geplaatst dat het de aerodynamica niet aantast. Terwijl de functie van een spoiler belangrijk is, zoeken de meeste eigenaren toch naar een spoiler met een mooi uiterlijk. Wij denken dat deze spoiler perfect aansluit bij het sportieve karakter van de Impreza en toch stijlvol en nuttig is.

 

 


 styling  

SCOOBYSPORT LIPSPOILER

De WRX lijkt in standaard uitvoering hoog op zijn wielen te staan. Door de auto te verlagen, in combinatie met velgen met platte banden wordt dit al voor een deel opgeheven. Met een lipspoiler lijkt de auto nog lager en oogt deze sportiever.

 

STI ACHTERSPOILER

De standaard achterspoiler van de GT Turbo blinkt niet uit door schoonheid. Vooral het lage model tot 1999 wordt door eigenaren al snel verwisseld voor een hoger exemplaar, zoals deze, ontworpen door STI, Subaru’s eigen sportieve afdeling en geinspireerd door de World Rally Car.stilip3lip2carbonachterspoilergt