Onderstel

Het onderstel is erg belangrijk voor de handeling van de Subaru, denk hierbij aan stabilisator stangen, draagarm bussen, schokdemper en niet te vergeten uitlijnen. Voor de racerij is uitwegen zeker belangrijk.

Het ScoobySport onderstel, voor GTT of WRX, geeft een aanzienlijke verbetering in veergedrag van de auto. Bovendien heeft het ook de mogelijkheid om de onderdelen te (de-)monteren.


Voor de Impreza eigenaar is het grootste voordeel het instelbare karakter van het systeem. Het systeem is in te stellen in 24 standen voor in- en uitveren.

Voeg hier de volledige instelbaarheid van de rijhoogte aan toe, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de balans van de auto op de persoonlijke wensen van de bestuurder in te stellen.

Onderstuur en overstuur zijn te beïnvloeden en de hele auto is in evenwicht te brengen, waardoor grip beter wordt, en bandenslijtage minder.

Stel je voor dat je op een circuit gaat rijden met een onderstel wat is afgesteld voor rijksweg gebruik. Binnen 1 minuut heb je een systeem wat perfect geschikt is voor het circuit.

Overzicht van de opties
Optie B (snelweg, circuit): In 24 standen verstelbare dempers met +/- 50mm rijhoogte verstelbaarheid.


Optie C (snelweg, circuit, rally): Als optie B, maar met extern gemonteerde gas reservoirs.

VEERPOOTBRUG

Wanneer je alle speling uit je onderstel hebt gehaald, door de auto te voorzien van een aftermarket onderstel en modificaties aan te brengen aan de ophanging, heb je nog steeds te maken met de stijfheid van de  carrosserie die voldoende moet zijn.

Bij de laatste  Impreza is de stijfheid al enorm verbeterd. Deze verbindt de beide veerpoten met elkaar via een stijve verbinding. Hierdoor worden krachten van het buitenste wiel, die de meeste belasting krijgt in de bochten, overgebracht naar het binnenste wiel. De vooras wordt stijver en het stuurgedrag in bochten zal beter worden.

Montage is eenvoudig en is een kwestie van enkele minuten.

We helpen je graag verder

klik voor meer informatie