Remmen

ScoobySport® adviseert altijd om de best mogelijke remmen te monteren. Zodoende haalt u het meeste uit de Subaru Impreza. Veel mensen willen het meeste vermogen uit de motor halen, en denken daarbij niet aan het onderstel of remmen.

Zonder volledige beheersing van de Subaru, is het niet mogelijk om de krachten van de standaard auto volledig te benutten. Laat staan een nog sterkere motor.

ScoobySport werkt samen met meerdere bedrijven, om er zeker van te zijn dat de oplossingen die we bieden, daadwerkelijk de beste zijn.

winmax6-remschijven

Veel mensen zullen nooit op een circuit rijden, maar worden wel snel geconfronteerd met de beperkingen van de standaard remmen bij Streetsport gebruik.

Door de samenwerking met WinmaX remblokken producent
( Japanse kwaliteit ) , heeft Scoobysport® de beste WinmaX remblokken weten te combineren met  groep N schijven. wij leveren ook andere merken remblokken.

AP racing voor Subaru

De schijven kunnen zijn gegroefd en of gehard en geven een betere prestatie, waardoor ze niet mogen worden gebruikt in de groep N.

Vandaar de naam groep N+. Deze optie biedt een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de standaard remmen.

Goodrigde RVstalen remleidingen

Naast de raceremblokken is een remschijf natuurlijk ook heel belangrijk voor het optimaal functioneren van een remsysteem.

En koeling is de meest belangrijke reden waarom diverse remoplossingen slagen of falen. Door een eenvoudige aanpassing in de remschijf kunnen temperatuurverschillen van 200 graden Celcius of meer ontstaan. 

WinmaX biedt voor zowel het racecircuit als voor op straat diverse oplossingen. Het assortiment raceremschijven  bestaat uit verschillende type remschijven.

AP racing voor Subaru

Het eerste type zijn geperforeerde remschijven. Deze remschijven creëren, door de perforaties op het remoppervlakte van de remschijf, extra koeling en de ontstane gassen ( het fading effect) kunnen via deze openingen weg.

Het tweede type remschijven zijn gegroefde remschijven. Deze remschijven hebben diverse groeven lopen over het remoppervlakte van de remschijf, met als voorname werking, het afvoeren van gassen en remstof.

We helpen je graag verder

klik voor meer informatie